Ladda ned en Tropper

Idag kan man ladda ner Jonathan Troppers (Gilla Böcker) Sju jävligt långa dagar som e-bok (om man råkar vara DN-prenumerant). Gör det!

E-boksproduktion: Kapish

Pocketnytt!

Nu finns underbara boken När gud var en kanin i pocketformat. Köp den på exempelvis närmaste Pocket Shop. Ges ut av Basil.

Omslag: Kapish

Isol och de små äckliga

Idag kom ett gäng fina böcker med posten. Almapristagaren Isols bok Numeralia, som presenterar sifforna 0–10 på ett lekfullt sätt. Och Masken och Flugan, som tillhör serien ”De små äckliga”. Alla tre titlarna ges ut av Lilla Piratförlaget.

Sättning (bland annat): Kapish


Varje dag är jag någon annan

”Jag vaknar.

Det första jag måste göra är att ta reda på vem jag är.
Det handlar inte bara om kroppen, om att slå upp ögonen och se efter. Kroppen är det som är lättast att anpassa sig till om man är van vid att vakna i en ny varenda morgon. Det är livet, kroppens sammanhang, som kan vara svårt att begripa sig på.”

Tänk dig att byta kropp varje dag. Tänk dig att bli handlöst förälskad men att den man älskar får se dig som en ny person varje dag. Hur gränslös är egentligen kärleken?

Se boktrailer till Jag, En nedan. Och läs mer om den här. Kommer ut på X Publishing.

Boktrailer (och redigering av översättning): Kapish

Tidebok, Aglaktuq

”Mycket av den bästa litteraturen fungerar så att den gör saker i ens egna liv tydligare, skapar perspektiv på egna händelser, och triggar igång egna minnen.” Så börjar bloggaren Bernurs recension av Alberte Brembergs Tidebok. Kommer nu ut på Aglaktuq. Läs!

Sättning och e-bok: Kapish